Velden zijn niet correct ingevuld
Over ons

Het Team

Het team

Maak kennis met het enthousiaste team van Evenementenverhuur Spelotheek Beilen.


Jos van Halen

Jos van Halen Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Ik ben werkzaam op afdeling Reserveringen, voor boekingen en uitwerking van offerte-aanvragen. Daarnaast verzorg ik de Marketing & Commerciele activiteiten binnen ons bedrijf. Tevens draai ik veel mee in het uitvoeringsproces van vele orders.

Sylvia Gils - van Halen

Sylvia Gils - Van Halen Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Na ruim 10 jaren werkzaam te zijn geweest in de Makelaardij ben ik sinds 2011 werkzaam in ons familiebedrijf.

Het afwisselende werk van administratie en evenementen op maat realiseren maakt dit werk erg leuk en uitdagend. Tevens ben ik specialist in ballondecoraties en het decoreren van locaties.

Ronald Gils

Ronald Gils

Mijn bouwkundige achtergrond komt goed van pas bij het onderhoud van onze materialen die regelmatig in de verhuur gaan. Ook op afdeling Planning ben ik op mijn plek.

De diversiteit aan werkzaamheden en het omzetten van een aanvraag tot een succesvolle opdracht maakt van dit werk een leuke job!

Manou Pauw Manou Pauw

Organiseren zit in mijn bloed!
Ik vind het erg leuk om elke keer weer een ander en passend concept te bedenken voor onze opdrachtgevers. Voorheen was ik werkzaam in de horeca hierdoor heb ik ervaring op verschillende vlakken. 

Ik ben op de dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig op kantoor. Ik hou mij ondermeer bezig met boekingen en de administratie. 

www.linkedin.com/in/manou-pauw